Loading...
Home 2018-03-18T14:54:51+00:00

NGA POSTIMET E FUNDIT


Ekzistimi i pamohueshëm i sëmundjes së zemrës – Ibnul Kajjim

March 18th, 2018|0 Comments

Ekzistimi i pamohueshëm i sëmundjes së zemrës   Nga Libri: ARDHJA NE NDIHME NJERIUT TE TRISHTUAR KUNDER INTRIGAVE TE DJALLIT TE

Gabime prej të cilave duhet pasur kujdes

March 15th, 2018|0 Comments

Gabime shkatërruese prej të cilave duhet pasur kujdes Nga “Libri i Dijes” Autor: Muhamed ibën Salih el Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!) Përktheu: Bledar Albani Disa

Pendimi i Sinqertë (2)

March 15th, 2018|0 Comments

DREJTIMI I SHPIRTIT NE RREGULLAT E PENDIMIT TE SINQERTE Autor Selim ibën Ijd el Hilal Përktheu Bledar Albani CILAT  JANË  ATO

KURAN & HADITH & METODOLOGJI


Metoda e të parëve në trajtimin e sprovave (1)

March 8th, 2018|0 Comments

Metoda e të parëve në trajtimin e sprovave (1) Autor: Bledar Albani Parathënie Falënderimi i takon vetëm Allahut. Vetëm Atë falenderojmë,

Qëndrueshmëria përballë Sprovave

March 4th, 2018|0 Comments

Pyetje të rëndësishme të cilave u përgjigjet dijetari i madh, Ibën Baz (Allahu e mëshiroftë!) Nga ligjërata me titull "Qëndrueshmëria përballë sprovave"

Njohuri rreth Metodologjisë

February 23rd, 2018|0 Comments

Njohuri të përgjithshme rreth Metodologjisë së Selefëve të Nderuar   Autor: Ebu Usame Selim ibën Ijd el Hilali Përktheu: Bledar Albani Parathënie Falenderimi i takon

ARTIKULL I ZGJEDHUR

LLOJET E ZEMRAVE – Ibnu Kajjim El Xheuzije – Nga Libri: ARDHJA NE NDIHME NJERIUT TE TRISHTUAR KUNDER INTRIGAVE TE DJALLIT TE MALLKUAR

Lexoni më shumë

NGA FIKHU


NAMAZI I UDHËTARIT

March 9th, 2018|0 Comments

NAMAZI I UDHËTARIT   Fetua në lidhje me rregullat e shkurtimit të namazit dhe bashkimit mes dy namazeve Dijetari i madh

Lutjet pas Namazit

March 9th, 2018|0 Comments

Fjalët e përmendjes së Allahut dhe lutjet që bëhen pas Teslimit   Nga libri “Fikhu Suneh” Autor: Sejjid Sabik Përkthyer nga një grup

Namazi i vitrit

March 9th, 2018|0 Comments

Namazi i vitrit   Nga libri "Fikhu Suneh" Autor: Sejjid Sabik Përkthyer nga një grup përkthyesish Nxjerrja e Haditheve: Bledar Albani,

FAMILJA

SISTEMI FAMILJAR NË ISLAM

Mëso më shumë

Martesa në Islam

February 22nd, 2018|0 Comments

SISTEMI FAMILJAR NË ISLAM

February 19th, 2018|0 Comments

KUJDESTARIA PER FEMIJET

February 15th, 2018|0 Comments

RRUGET E PAQES

Zona e Forumit me Pyetje-Përgjigje

Shkoni te Forumi