You are here:--Zekati

ZEKATI I PASURISE (1)

2018-02-27T23:26:57+00:00 February 27th, 2018|Categories: Zekati|

ZEKATI I PASURISE (1) Nga libri "Fikhu Suneh" Autor: Sejjid Sabik Përkthyer nga një grup përkthyesish Nxjerrja e Haditheve: Bledar Albani Këtu do të gjeni: Ligjshmëria e Zekatit Mbi zekatin dhe sadakanë Zekati në jurisprudencën Islame Nxitja për të dhënë zekat Kërcënimi për mosdhënien e zekatit Gjykimi për mosdhënësit e zekatit ZEKATI Ligjshmëria e tij