You are here:--Për Besimin

Pyetje Përgjigje për Besimin (2)

2018-05-13T00:01:40+00:00May 13th, 2018|Categories: Për Besimin|

Pyetje Përgjigje për Besimin (2)   (PYETJA NR. 112) VEHBI / SUEDI Es-salamu ue alejkum. Perse shijat i drejtohen Hasanit, Hysejnit, Fatimes me “alejhi selam”, ndersa ne sunnit i themi “radiallahu anhu”? PËRGJIGJE / 8-2-2018 Ue alejkumu selam ue rahmetullahi ue berekatuhu Ne sunnit qendrojme ne ate qe ka ardhur ne Kuran dhe ne Sunet,

error: Alert: Content is protected !!