You are here:--Për Familjen

Pyetje-Përgjigje për Familjen (2)

2018-05-12T19:07:57+04:00May 12th, 2018|Categories: Për Familjen|

Pyetje-Përgjigje për Familjen (2)   (Pyetja Nr. 100) Anonim / Shqiperi / 12-10-2010 Message: eselamu alejkum. Desha me dit se cfar te drejtash ka nje burr ndaj gruas se tij dhe kush duhet me shume sipas islamit gruaja apo femijet? Përgjigje / 15-10-2010 Ne lidhje me te drejtat e bashkeshorteve kundrejt njeri-tjetrit, lexoni ketu. E

error: Alert: Content is protected !!