You are here:--Për Fikhun

Pyetje-Përgjigje për Zotimet

2018-05-13T12:34:51+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Zotimet|

Pyetje-Përgjigje për Zotimet dhe Betimet     (Pyetja Nr. 9) Anonim / Suedi / 15-02-2011 Message: Es-selamu Alejkum. pyetja ime esht sa dite duhet agjeruar nese ke bere beje ne te rejshmin …sepse kam degjuar se vetem me agjerim mundet me u fal ai gabim ..Allahu ju shperbleft Përgjigje / 22-02-2011 Keto betime jane prej betimeve te paqellimta per te cilat nuk ka detyrim kompensimi, sepse Allahu thote: ““Allahu nuk ju kërkon llogari

Pyetje-Përgjigje për Ekonominë

2018-05-13T12:14:00+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Ekonominë|

Pyetje-Përgjigje për Ekonominë dhe çeshtjet financiare     (Pyetja Nr. 52) Enes / Itali Selamu alejkum. Desha te pyes rreth “Bitcoin”, si eshte çeshtja rreth monedhave elektronike nga pikepamja fetare? Allahu ju ruajte! Përgjigje / 01-02-2018 Ue alejkumu selam ue rahmetullahi ue berekatuhu, “Bitcoin” eshte nje flluske mashtruese, pa vlere reale dhe nje lloj kumari,

error: Alert: Content is protected !!