Pyetje-Përgjigje për Agjërimin

2018-05-25T13:37:45+04:00May 25th, 2018|Categories: Për Agjërimin|

Pyetje-Përgjigje për Agjërimin   (Pyetja Nr. 76) Anonim Eselam alekum dhe allahu ju shperbleft. Kjo eshte hera e par per mua qe agjeroj po namaz nuk di te fal. Prinderit dhe te afermit tim din po per fatkeqi un jetoj jasht shtetit dhe nuk mesoj dot vet.jam munduar me an telefoni po prap nuk mundem