Pyetje-Përgjigje për Ekonominë

2018-05-13T12:14:00+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Ekonominë|

Pyetje-Përgjigje për Ekonominë dhe çeshtjet financiare     (Pyetja Nr. 52) Enes / Itali Selamu alejkum. Desha te pyes rreth “Bitcoin”, si eshte çeshtja rreth monedhave elektronike nga pikepamja fetare? Allahu ju ruajte! Përgjigje / 01-02-2018 Ue alejkumu selam ue rahmetullahi ue berekatuhu, “Bitcoin” eshte nje flluske mashtruese, pa vlere reale dhe nje lloj kumari,