Pyetje-Përgjigje për Pastrimin

2018-05-13T12:48:55+04:00May 12th, 2018|Categories: Për Pastrimin|

Pyetje-Përgjigje për Pastrimin; Abdesi, Gusli, Menstruacionet, etj.   Pyetja Nr. 68 / Mira / Suedi Prsh! Un jam nje grua shtatzene dhe desha te bej nje pyetje rreth namazit. Pasi bej dush dhe dua te falem vaktet kaza vetem ne kete periudhe te shtatzanise po me ndodh qe te kem ere nga pjesa intime. Sekrecione