Pyetje-Përgjigje për Xhihadin

2018-05-13T12:38:49+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Xhihadin|

Pyetje-Përgjigje për Xhihadin     Ne lidhje me pergjigjen e Pyetjes Nr. 12 / Albani / Kosove (Maj, 2015) Selam alejkum. Te pyetjet dhe pergjigjet kaptina e Xhihadit pyetja e 12 te eshte ber kjo pyetje: (Pyetja Nr. 12) Eri / Tiranë / 16-4-2009 Message: o vlla a eshte e vertete se imam ALBANI ka