Pyetje-Përgjigje për Zekatin

2018-05-13T12:26:25+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Zekatin|

Pyetje-Përgjigje për Zekatin     (Pyetja Nr. 13) Gentian / Shqiperi Selam alejkum. Desha te di sa eshte zekati per bletet dhe per mjaltin? Përgjigje / 02-07-2017 Esselamu alejkum, Nuk ka zekat per mjaltin dhe as per bletet, por ka zekat per shumen e fituar nga mjalti, ne rast se ploteson Nisabin (vleren e 85