Pyetje-Përgjigje për Zotimet

2018-05-13T12:34:51+04:00May 13th, 2018|Categories: Për Zotimet|

Pyetje-Përgjigje për Zotimet dhe Betimet     (Pyetja Nr. 9) Anonim / Suedi / 15-02-2011 Message: Es-selamu Alejkum. pyetja ime esht sa dite duhet agjeruar nese ke bere beje ne te rejshmin …sepse kam degjuar se vetem me agjerim mundet me u fal ai gabim ..Allahu ju shperbleft Përgjigje / 22-02-2011 Keto betime jane prej betimeve te paqellimta per te cilat nuk ka detyrim kompensimi, sepse Allahu thote: ““Allahu nuk ju kërkon llogari