Pyetje përgjigje për Kuranin

2018-05-13T12:48:06+04:00May 11th, 2018|Categories: Për Kuranin|

Pyetje-Përgjigje për Kuranin   (Pyetja Nr. 30) Suela / Maqedoni Pershendetje. Po du me dit a lejohet leximi i Kuranit me thonj te rritur dhe te lyer? Falemimderit. Përgjigje / 25-01-2018 Nuk ka ndonje ndalese nga leximi i Kuranit me thonje te rritur e te lyer, por lyerja e thonjeve mund te pengoje ujin nga