Pyetje-Përgjigje për Metodologjinë

2018-05-13T12:45:44+04:00May 12th, 2018|Categories: Për Metodologjinë|

Pyetje-Përgjigje për Metodologjinë (Menhexh)   (Pyetja Nr. 72) Alban / Kosove Selam alejkum. Allahu i Lartesuar iu shperbleft me Xhennetin Firdeus per punen e palodheshme ne shpjegimin e fese se Allahut te Lartesuar. Kam nje pyetje per qeshtjen e imamit dhe zgjedhejes se tij . Marrëveshja e Imamllëkut (udhëheqjes) Ne librin el Ahkam es- Sultanijeh