Pyetje-Përgjigje për Mjekësinë

2018-05-13T12:46:49+04:00May 12th, 2018|Categories: Për Mjekësinë|

Pyetje-Përgjigje për Mjekësinë dhe Shëndetin   (Pyetja Nr. 46) Adem Esselamu alejkum. A eshte e ndaluar pirja e Marijuanes, dhe sa dite nuk pranohet namazi nese e pin dhe sa dite nese pin alkool? Mos me keqkuptoni. Përgjigje / 09-08-2015 Marijuana eshte e ndaluar ne Islam dhe ajo i bashkangjitet alkoolit ne te gjitha gjykimet,