You are here:--Të Ndryshme

Pyetje-Përgjigje të ndryshme (3)

2018-05-12T22:16:19+04:00May 12th, 2018|Categories: Të Ndryshme|

Pyetje-Përgjigje të ndryshme (3)   (Pyetja Nr. 150) Kushtrim / Prishtinë / 05-01-2010 Message: Es Selam Alejkum! A ka ndonje argument se lejohen instumentet -(Tupani) dhe (Tarabuka)? -Po pyes sepse nje vella me tha se jan te lejuara duke u argumentar se ka hadithe qe i lejon (te dy instrumentet), dhe nuk ka qe i ndalon!!! Përgjigje / 05-01-2010

error: Alert: Content is protected !!