You are here:---Kohët e Faljes

Kohët e Faljes

2018-05-15T12:11:02+00:00May 15th, 2018|Categories: Namazi|

Kohët e Faljes dhe Kalendari Islam

 

Kohët e Faljes për Tiranën

Syfyri mbyllet në kohën e Sabahut – Fajr

Iftari çelet në kohën e Akshamit – Maghrib


Kohët e faljes në vende të ndryshme të botës

Zgjidh më poshtë vendin ku ndodhesh pastaj kliko (GO)


Kalendari Hixhri dhe Gregorian


error: Alert: Content is protected !!